Krznar: Čeka nas dalek put, ali kvaliteta je na našoj strani

Podijeli:
REUTERS/Antonio Bronic

Dinamo će u prvom pretkolu Lige prvaka igrati protiv islandskog prvaka Valura

Strateg Modrih Damir Krznar prokomentirao je ždrijeb:

Čeka nas malo dalji put u Reykjavik. Bili smo zadovoljni kad smo sinoć saznali podgrupe. Sva su četiri protivnika točno toliko lagana koliko mi budemo ozbiljni, studiozni i željni pobijediti u tim utakmicama. Očekuje nas relativno nepoznat suparnik, ali imamo dovoljno vremena spremiti se, prostudirati ga i proći u sljedeći krug natjecanja.”

Kod njih je već prošlo šest ili sedam kola. Igraju vrlo dobro, trenutačno imaju jedan poraz i zauzimaju drugo mjesto. To je plus za njih, ali kvaliteta je neusporedivo na našoj strani. Na nama je samo potvrditi to“, dodao je Krznar pa dodao:

Foto: REUTERS/Antonio Bronic

“Nadali smo se prvoj utakmici u gostima da nam eventualni reprezentativci budu spremni u Zagrebu, da i njih ne opterećujemo s dalekim putem. Ali što je, tu je.”

Krznar se kratko dotaknuo i Duje Čopa:

Ništa se u toj domeni nije promijenilo, nadam se da neće ni biti potrebe. Čop? On je praktički u treningu. Ima dozvolu prijašnjeg kluba, ali s obzirom na to da mu ugovor ističe tek 30. lipnja u pregovorima smo da pokuša izaći iz njega ranije. Slična je situacija i s Gojakom.”

 

Komentari

Vaš komentar