Juventus ostao bez čovjeka odgovornog za mega-transfere!

Serie A 26. svi. 202117:24
Podijeli:
Marco Alpozzi/LaPresse

Juventus je ove sezone doživio nekoliko ključnih neuspjeha, a tek je u posljednjem kolu talijanskog prvenstva izborio nastup u Ligi prvaka i to zahvaljujući Veroni Ivana Jurića.

Iako je Juventus osvojio dva trofeja netom završene sezone, kup i superkup, ostali su bez dva najvažnija, domaćeg prvenstva te onog u Ligi prvaka koji sanjaju godinama.

Veliki poraz doživljen je i u formi borbe za stvaranje Super lige zbog čega su zaradili brojne neprijatelje diljem nogometnog svijeta. Jasno je stoga kako će u idućem razdoblju klub proći kroz velike promjene. Jedna se već dogodila. Klub je nakon 19 godina vjernosti napustio operativac Fabio Paratici, čovjek zaslužan za mnoge velike transfere, a posebno onaj Cristiana Ronalda. Talijanski mediji špekuliraju kako Paratici odlazi kao dio uvjeta koje je postavio bivši trener Allegri, a koji bi se mogao vratiti u klub umjesto Andree Pirla koji je razočarao u svom prvom samostalnom vođenju jedne seniorske momčadi.

Paraticija je zamijenio novi čovjek blizak obitelji Agnelli, Federico Cherubini.

Hvala svima u klubu koji su sa mnom surađivali sve ove godine, bilo je to prekrasno iskustvo, Juventus mi je omogućio velik profesionalni i osobni napredak i na tome sam zahvalan,” kazao je Paratici na odlasku iz kluba.

Komentari

Vaš komentar