Lippi: 'Oni mogu ugroziti Juventus…'

Serie A 28. sij. 202016:09 > 16:14
Podijeli:
Photo by Koki Nagahama/Getty Images)

Legendarni talijanski nogometni stručnjak Marcello Lippi smatra kako će Juventus ove sezone imati problema s osvajanjem Serie A

Legendarni talijanski nogometni stručnjak Marcello Lippi (71) smatra kako je ove sezone utrka za naslov talijanskog prvaka posve otvorena, te kako Lazio i Inter mogu ravnopravno konkurirati Juventusu u borbi za ‘Scudetto’.

“Vjerujem kako Lazio i Inter mogu ugroziti Juventus jer je torinski klub ove sezone na 60 posto svojih mogućnosti,” kazao je bivši izbornik talijanske reprezentacije, koji je tijekom karijere vodio i Juventus, te Inter.

Juventus je trenutačno prvi sa 51 bodom, Inter na drugom mjestu ima 48 bodova, a treći je Lazio sa 46 bodova. Roma ne četvrtom mjestu ima 39 bodova i teško da se može uključiti u utrku za prvo mjesto.

“Juve trenutačno pokazuje 60 posto svojih mogućnosti, a usprkos tome vodi na ljestvici, izborio je osminu finala Lige prvaka, te polufinale talijanskog Kupa. Međutim, Inter i Lazio ne smiju odustati,” poručio je Lippi u razgovoru za Radio GR Parlamento.

Lippi je u studenom prošle godine napustio klupu kineske reprezentacije i trenutačno je bez posla. Najveći uspjeh ostvario je 2006. predvodivši talijansku vrstu do svjetske krune, dok je s Juventusom pet puta bio prvak Italije, a jednom i prvak Europe.