“Flick odlazi iz Bayerna zbog sukoba sa Salihamidžićem”

Bundesliga 6. tra. 202119:291 komentar
Podijeli:
Izvor: Alexander Hassenstein / Staff

Bivši njemački nogometaš Lothar Matthaues (60) smatra da Hasan Salihamidžić i Hansi Flick neće moći zajedno surađivati.

Već neko vrijeme postoje napeti odnosi između sportskog direktora i trenera Bayerna, što je i sam Flick nedavno priznao, kada je rekao da je u jednom trenutku čak Salihamidžiću poručio da “začepi”, ali se naknadno ispričao.

U svakom slučaju, Matthaeus smatra da jedan mora otići, a vjeruje da je Flick bliže izlaznim vratima, koji je ionako jedan od glavnih kandidata za preuzimanje klupe njemačke nogometne reprezentacije.

Po mom mišljenju, odlazak trofejnog trenera Hansija Flicka sve je samo puka formalnost. Izjave koje su tijekom vikenda dali Hansi i Oliver Kahn, samo nameću zaključak da uopće nije jasno da će Flick ostati trener sljedeće sezone. Naprotiv. Ne vjerujem da će nastaviti saradnju nakon ove sezone. Nakon što nitko iz kluba nije dao jasnu izjavu o ostanku Flicka u Bayernu do kraja ugovora 2023. godine, odluka će biti ili ostanak Salihamidžića ili Hansija“, tvrdi Lothar Matthaus.

Ipak, Flick ima priliku okončati još jednu uspješnu sezonu kao trener Bavaraca. Bayern je sve bliže novoj tituli u Njemačkoj, a u četvrtfinalu Lige prvaka igrat će protiv PSG-a.

Bez obzira šta se dogodi do kraja, njemačka javnost uvjerena je da će Bayern dobiti novog trenera, a to bi mogao biti trener Leipziga Julien Nagelsmann.

Izvor : Juergen Schwarz/Bongarts/Getty Images
Komentari

Vaš komentar