Ima pozitivan test, ali ide zrakoplovom na AO!

ATP 14. sij. 202112:21
Podijeli:
Izvor: Foto: Matthias Hangst/Getty Images

Amerikanac Tennys Sandgren uspio se ukrcati na jedan od 15 letova koji će igrače dovesti na Australian Open, iako je ranije tijekom tjedna imao pozitivan test na Covid-19.

Sandgren je također tijekom studenog imao pozitivan test, ali se osjeća potpuno zdravo, pa mu je da se ukrca na let ponogao direktor Australian Opena Craig Tiley.

“Wow, u zrakoplovu sam. Craig Tiley Tennys Sandgren je čarobnjak. Bio sam bolestan u studenom, ali sam potpuno ozdravio. Između dva pozitivna testa razlika je duža od osam tjedana. Ne postoji nijedan zabilježen slučaj koji bi sugerirao da sam u ovom trenutku zaražen”, rekao je Sandgren.

Inače, ljudi koji su preležali virus i nakon ozdravljenja mogu pokazivati fragmente virusa i imati pozitivne rezultate, iako nisu zarazni, objavila je teniska asocijacija Australije.

Uoči prvog Grand Slama sezone stiže informacija kako je na koronavirus pozitivan i bivši prvi tenisač svijeta Andy Murray.

On je u samoizolaciji, no nada se da će ipak zaigrati u Australiji.

Zbog problema sa ozljedom kuka proteklih godina srozao se njegov renking, pa je trenutno na 123. mjestu ATP liste. Od organizatora je dobio pozivnicu za nastup na prvom Grand Slam turniru sezone u Melbourneu.

Prvi Grand Slam sezone igra se od 8. do 21 veljače, a prvi igrači u Australiju stižu pd četvrtka.

Komentari

Vaš komentar