Šola: ‘Par gluposti na kraju odlučilo utakmicu’

Rukomet 9. velj. 202122:26
Podijeli:
Izvor: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Trener PPD Zagreba Vlado Šola ocijenio je zaostalu utakmicu 10. kola EHF Lige prvaka protiv Celja, u kojoj je njegov PPD Zagreb izgubio 28;29, dosta teškom i zahtjevnom.

“To je bila ako zahtjevna i teška utakmica. Celje je igralo odlično u obrani, nismo našli pukotine kroz njihovu čvstu zonu, onda je počela i naša zona ‘curiti’, pa sam promijeno 20 minuta prije kraja u 5-1 zonu koja je djelovala puno bolje. Ašanin nas je držao na životu, ali na kraju smo napravili par gluposti, par ishitrenih poteza, par pehova i na kraju smo izgubili utakmicu”, rekao je Šola.

Njegovi igrači Vlado Matanović i Matej Hrstić unatoč porazu ne smatraju da su loši igrali.

“Loše smo otvorili utakmicu, radili smo ono što smo se dogovorili da nećemo, igrali smo previše jedan na jedan, ispadale su nam lopte, dali smo im da pobjegnu i cijelo vrijeme smo ih stizali. Na kraju nismo imali snage, bodovi ostaju u Celju, ali ipak smo dobro igrali”, kazao je Matanović.

Hrstić misli da je Celje imalo više sreće i da je utakmica trebala završiti neriješenim rezultatom.

“Oni su imali više sreće nego mi, imao sam šut za ‘x’, ali nisam pogodio. To bi bilo realno. Ali pokazali smo dobr igru, borili smo se na kraju drugog poluvremena”, ocijenio je Hrstić.

PPD Zagreb, koji je zadnji u skupini B bez bodova, u četvrtak dočekuje kod kuće prvoplasiranu Barcu, a onda tri dana kasnije i Nantes.

Komentari

Vaš komentar