Šola: Očekujem novi početak za PPD Zagreb

Rukomet 1. velj. 202114:29 > 14:571 komentar
Podijeli:
Izvor: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Pred rukometašima Prvog plinarskog društva Zagreb nova je sezona SEHA Gazprom lige koju otvaraju već sutra utakmicom protiv Tatran Prešova od 20,30 sati,a trener Vlado Šola očekuje pozitivan rezultat iako se radi o ozbiljnoj momčadi.

Prošla sezona SEHA lige se zbog epidemiološke situacije okončala tek u rujnu 2020. godine, a PPD Zagreb je zauzeo 4. mjesto.

Željno iščekujemo utakmicu s Tatranom koju gledamo kao jedan novi početak za nas. Nadam se najboljem mogućem rezultatu u ovom prvom tjednu natjecanja gdje imamo utakmice SEHA lige s Tatranom i Eurofarmom,a onda 9. veljače zaostala utakmica Lige prvaka protiv Celja. Tatran Prešov je jedna ozbiljna ekipa koju vodi naš izvrsni trener Slavko Goluža i u nijednom trenutku se ne smijemo opustiti pogotovo jer su oni zadnju utakmicu dobili s 18 razlike, što znači da su u dobroj formi”, rekao je Šola.

“Mi moramo, odnosno svaki pojedinac mora, odigrati utakmicu maksimalno. Ali i cijeli kolektiv mora dati angažman sto posto jer je ta utakmica ona koja će nas vjerojatno odrediti u narednom periodu“, dodao je.

Nakon mog dolaska gdje smo imali samo utakmice EHF Lige prvaka, koje su rezultirale porazima, veselio sam se prvom mjesecu kako bi s ekipom odradio cijele i potpune pripreme. Nažalost, nismo to mogli odraditi na planiran način zbog mnogih ozljeda tako da sam morao reducirati plan priprema i program rada. Odigrali smo nekoliko pripremnih utakmica s polovičnim uspjehom. Ali evo pokazalo se da u ove zadnje utakmice imamo i uspon forme. Uspjeli smo se i relativno kompletirati zadnjih tjedan dana“, osvrnuo se Šola na pripreme.

Rukometaše PPD Zagreba čeka izazovan i dinamičan period koji od 2. veljače do 3. ožujka donosi ukupno deset utakmica EHF Lige prvaka i SEHA Gazprom lige.

PPD Zagreb
Izvor : PPD Zagreb

Nakon sutrašnje utakmice protiv Tatrana, čeka ih Eurofarm Pelister 6. veljače, a sljedeća utakmica u SEHA Gazprom ligi je na rasporedu 28. veljače kada gostuju kod Metaloplasitke.

 

Što se tiče EHF Lige prvaka, zaostalu utakmicu protiv Celja u gostima PPD Zagreb igra 9. veljače, a već dva dana kasnije dočekuje Barcu kod kuće. Protiv Nantesa PPD Zagreb kod kuće igra 14. veljače, a gostuju kod njih 23. veljače. Prije toga, 18. veljače gostuju kod Aalborga, a 25. veljače dočekuju Veszprem. PPD Zagreb ovo dinamično razdoblje završava 3. ožujka kada putuje u goste kod Kiela. (H)

Komentari

Vaš komentar