Tadić: To nam je nedostajalo u prvom poluvremenu

Hrvatska 17. srp 20220:09 > 0:10
Podijeli:
HNK Rijeka

Trener Rijeke Dragan Tadić zadovoljan je pobjedom 1:0 protiv Šibenika.

“Super važni bodovi. Početak prvenstva, prvo kolo, specifična situacija, niti u jednom klubu zapravo ne znaju u kakvoj su formi. Šibenik je i inače jedna izraženo domaćinska ekipa i na Šubićevcu nikad nije lako igrati, ali ja sam super zadovoljan s mojom ekipom”, rekao je Tadić nakon utakmice.

U prvom dijelu nije bilo golova.

“Prvo poluvrijeme nam je nedostajao brži protok lopte. U nastavak smo ušli lošije pa promijenili formaciju, ušao je Obregon koji nam je donio pobjedu i ja nakon pobjede na ovako teškom gostovanju i sačuvane vlastite mreže mogu biti jedino: sretan. Sad imamo pet dana mira.”

“U prvom poluvremenu je Haris bio previše izoliran u špici pa smo odlučili dodati mu Obregona i kreirali smo tu situaciju u kojoj je Prince baš vrhunski centrirao, a Obregon baš vrhunski zabio tim sjajnim trzajem glavom.”

Riječani se sada okreću Europi.

“Od sutra počinje priprema za Djurgarden. Najteži mogući protivnik kojeg smo mogli izvući. Mi smo tek počeli sezonu, a oni su usred švedskog prvenstva i još tamo prvi na tablici, danas su pobijedili 5:0 što mi baš i nije bilo drago čuti”, rekao je pa dodao:

“Imamo pet dana za pripremu te prve europske utakmice. Skautirali smo ih, sad ćemo im se 100% posvetiti i u četvrtak od 20.30 dati sve od sebe. Bit će teško, ali mi smo Rijeka i mi vjerujemo u sebe.”