Kazna ublažena: Rebić može zaigrati već u subotu

Nogomet 29. ožu. 202121:32
Podijeli:
Marco Luzzani / Stringer

Talijanski nogometni savez smanjio je kaznu Anti Rebiću te on može igrati u subotnjoj Milanovoj utakmici protiv Sampdorije. Rabić je bio kažnjen sa dvije utakmice zabrane nastupa nakon što je tijekom utakmice protiv Napolija uvrijedio suca.

Uspjela je tako žalba koju je klub uputio nakon što je Disciplinska komisija Talijanskog nogometnog saveza odredila kaznu za Rebića koji, bude li spreman i bude li izbor trenera Stefana Piolija, može ponovno na travnjak.

Rebić je zbog kazne propustio susret protiv Fiorentine, a kazna za drugu utakmicu na kojoj nije smio nastupiti prenamijenjena je u novčanu kaznu u iznosu od 15.000 eura.

Podsjetimo, Rebić je dobio crveni karton prije 15 dana u prvoj minuti produžetka utakmice u koju je ušao s klupe u 60. minuti nakon što je Milan već gubio. Suigrače je bez šanse da spase barem bod napustio jer je teško uvrijedio suca Fabrizija Pasquau, koji mu je zbog toga dao crveni karton.

Talijanski ljubitelji nogometa koji su gledali prijenos ne mogu se složiti što je točno Rebić izgovorio pa tako jedni tvrde da je sucu rekao “kurvin sine”, a drugi da ga je uvrijedio riječima: “Vidio sam ti mamu, prostitutka je u Napulju.”

Komentari

Vaš komentar