Arsenal najbliže dovođenju Atleticova sjajnog veznjaka

Premier League 3. srp. 202014:54 > 15:03
Podijeli:
Izvor: Denis Doyle, Getty Images

I dalje se vjeruje da je Arsenal u najboljoj poziciji da osigura transfer sjajnog veznjaka Atletico Madrida Thomasa Parteyja.

Međutim, ukoliko se Atletico odluči prodati svog veznjaka, planove Arsenala bi mogao pokvariti Napoli koji je navodno spreman ponuditi Madriđanima transfer u kojem bi Arkadiusz Milik krenuo put Madrida.

Podsjetimo, vjeruje se da je upravo Milik prva želja trenera Atletica Diega Simeonea kada je u pitanju pojačanje u vrhu napada.

Ipak, novinar The Athletica David Ornstein je prije nekoliko dana pisao da je Arsenal “dodao gas” u utrci za Parteyja, ali i da Topnici vjeruju da mogu kroz pregovore spustiti njegovu cijenu. Inače, veznjak iz Gane u ugovoru sa Atleticom ima otkupnu klauzulu od 50 milijuna eura.

Navodno Arsenal želi dovesti Thomasa Parteyja do toga da on sam počne inzistirati na transferu u London i to tako što mu nudi tri puta veća primanja nego što ih trenutno ima u Madridu.
Treba podsjetiti da Atletico u međuvremenu pokušava potpisati produžetak ugovora s Parteyjem u koje bi bila ugrađena i duplo veća otkupna klauzula u odnosu na onu koja je trenutno “na snazi”.