Pao još jedan potpis u Rijeci

Hrvatska 2. srp 202216:14 > 16:15
Podijeli:
Giannis Papanikos via Guliver

HNK Rijeka objavila je kako je Anton Krešić službeno njihov novi igrač.

Krešić je prošlu sezonu proveo na posudbi u Rijeci, a od sada je i službeno igrač Rijeke.

“Bilo je ponuda od završetka sezone, ali odmah sam rekao da želim ostati u Rijeci i to mi je bila prva i jedina želja. Sve mi se svidjelo u Rijeci, od ambijenta, navijača, atmosfere, ekipa, sveukupnoi klub i grad sposebno. Prezadovoljan sam u Rijeci”, rekao je Krešić.

Krešić je tek sada službeno postao igrač Rijeke budući da mu je posudba trajala do kraja lipnja, te su nakon toga odrađene sve potrebne radnje da bi se transfer i tehnički zaključio. Stasiti branič je upravo zbog činjenice da mu je još bila aktivna posudba mogao trenirati i igrati za Rijeku u pripremnom periodu.

“Očekujem da bude bolja od prošle, da osvojimo neki trofej. Primarno je da krenemo s pozitivnim rezutltatom u prvenstvu i Europi i idemo utakmicu po utakmicu. Ne poznajem najbolje švedsku ekipu, ali očekujem tvrdu i borbenu. S bilo kime u Europi da igramo bit će teško, dat ćemo sve od sebe očekujemo pozitivan rezultat.

Nakon finala Kupa otišao sam nekoliko dana na odmor, kad sam se vratio počeo sam s pripremama i treningom. Sada zajedno naporno radimo i jedva čekamo da počne sezona.”

Komentari

Vaš komentar