Krznar: Nemam poraz? Neka tako i ostane

Hrvatska 28. tra. 202121:11 > 21:18
Podijeli:
REUTERS/Antonio Bronic

Dinamo je tek nakon produžetaka slomio Goricu i s 4:1 izborio finale Hrvatskog kupa protiv Istre.

Gorica je rano povela, Dinamo je izjednačio odmah na početku nastavka. Veći dio igrao s igračem više, no goste je slomio tek u nastavku.

“Teška, ali slatka pobjeda. Naši ciljevi su uvijek izuzetno visoki – dvostruka kruna kad je to moguće. Nadomak smo jednome i drugome, ali predstoji nam još teška bitka da ostvarimo ciljeve”, rekao je trener Plavih Damir Krznar.

“Gorica je dobila što je željela, rani gol. S tim su se dobro organizirali u dinamični, pokretljivi gol i dobro prijetiti iz kontra napada. Uspjeli smo u sve samo ne jednostavnom zadatku, izjednačili smo i to nam je dalo malo mirnoće. Dominirali smo, stvorili puno lijepih šansi, ali teško je bilo doći do drugog gola koji je došao nesrećom Gorice da su ostali bez jednog igrača.”

“Ritam je izuzetno težak, ali tako je kako je. Borit ćemo se najbolje što možemo i nadamo se dalje dobro ‘slagati kockice’. Istra je pokazala da je izrazito neugodan takmac, praktički su sve utakmice nas protiv njih bile grčevite. Izuzetno su motivirani da naprave najveće postignuće u povijesti, ali i mi smo motivirani jer je Dinamo u zadnje četiri sezone osvojio tek jedan Kup.”

Krznar još nema poraz na klupi.

“Želimo tu duplu krunu, nadam se da će se tad sve znati u prvenstvu i da ćemo biti rasterećeni ganjanja prvog mjesta. Nemam poraz? Neka tako i ostane”, zaključio je trener Dinama.