Tramezzani: Poraz od Gorice je bio težak, učinio nam je zlo

Hrvatska 19. ožu. 202118:10
Podijeli:
Foto: Marcio Machado/Eurasia Sport Images/Getty Images

Hajduk sutra u sklopu 26. kola Prve HNL od 17:05 sati na Poljudu dočekuje neugodni Šibenik.

Neće biti lako igračima Paola Tramezzanija sutra protiv Šibenika, u Kupu ih je izbacila Gorica tako da sve karte se bacaju na prvenstvo. Talijan je prokomentirao ispadanje iz Kupa koji je bio imperativ.

“Kada se trener sastane s predsjednikom i sportskim direktorom, to je uvijek ozbiljno. Sastali smo se jučer, pričali o razdoblju otkad sam ovdje te o sutrašnjoj utakmici. Kup je bio jedan od imperativa. Poraz je bio težak, učinio nam je zlo i patimo, ali iz negativnih stvari treba izvući snagu i krenuti dalje. Očekujem da igrači taj bijes sutra pretvore u pozitivu” – rekao je, pa nastavio o Šibeniku:

“Riječ je o opasnoj momčadi. Igraju u sustavu 3-4-3 s dobrim bočnim igračima. Dobri su u tranziciji. Ako bih nekoga izdvojio, to je naš Sahiti. To je igrač koji mi se baš sviđa. Brz je, dobar, opasan. Igrat ćemo protiv momčadi koja igra u sustavu sličnom našem. U posljednjih šest susreta osvojili su samo dva boda i trebaju im bodovi. Očekujem tešku utakmicu. Sviđa mi se kako Šibenik igra” – zaključio je talijanski trener.