Stipić: U HNL-u bodove osvajaju lopovi

Hrvatska 1. pro. 202014:35
Podijeli:
tomislav stipić
Izvor: Deniz Calagan/Bongarts/Getty Images

Trener Slaven Belupa Tomislav Stipić najavio je na svoj osebujan način utakmicu protiv Gorice u sklopu 11. kola HNL-a.

Slaven Belupo je bio u krizi nekoliko utakmica prije prošlog kola kada je uvjerljivo slavio u Šibeniku. Gledajući dosadašnji dio sezone dojam je s obzirom na igru da su trebali imati i više bodova na kontu.

Ta je utakmica podigla samopouzdanje i raspoloženje. Bilo je zaista lijepo u autobusu na putu kući. Drago mi je zbog mojih igrača jer su odigrali dobro i prema naprijed i prema nazad, odigrali su jednu balansiranu utakmicu. I igrači koji su ušli s klupe opravdali su svaku svoju minutu. Sigurno je i ta utakmica putokaz jer smo pokazali da smo iz prve utakmice sa Šibenčanima u Koprivnici, u kojoj jedno poluvrijeme nije bilo na nivou, izvukli pouke i da smo se popravili i na kraju uzeli bodove u gostima. Generalno smo shvatili da u HNL-u ne osvajaju bodove ljubazni zetovi i gospoda, već lopovi i lopovsko ponašanje“, istaknuo je Stipić. 

Znamo da trener Slavena ima osebujan stil kako u svojim izjavama, tako i proslavama pobjeda svoje momčadi, ono što je sigurno, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Komentari

Vaš komentar