‘Svi znaju da smo bili dobri, ali nije bilo dovoljno’

Košarka 21. srp. 202110:42
Podijeli:
(AP Photo/Paul Sancya)

Trener Phoenix Sunsa Monty Williams i igrač Chris Paul bili su razočarani nakon poraza od Bucksa, ali ističu da će se brzo vratiti.

“Vidio sam momčad koja ima mnogo iskustva u situacijama koje donosi doigravanje. Zato što su već prošli mnoge takve trenutke, imali su tu malu prednost na svojoj strani”, zaključio je trener Sunsa koji je također prvi put vodio momčad u doigravanju.

Chris Paul je tako ostao bez trofeja o kojem sanja otkako je prije 16 godina došao u NBA ligu. Njegovih 26 koševa i  pet asistencija nije bilo dovoljno da bi se došlo do pobjede u Fiserv Forumu i odlučujuće sedme utakmice u Phoenixu.

Za 36-godišnjeg Paula to je bio prvi nastup u velikom NBA Finalu u kojem je nakon dvije utakmice izgledao kao pobjednik. No, da bi se našao na toj listi, morat će se vratiti i sljedeće godine, što namjerava učiniti.

“Svi u našoj svlačionici znaju da smo bili dovoljno dobri, ali nije bilo dovoljno. Moramo pronaći odgovor zašto je tako završilo. Ja moram pogledati prema sebi i vidjeti kako mogu biti još bolji, što sam mogao napraviti te pokušati ponovno sljedeće sezone”, zaključio je Chris Paul.