Ivanišević: Nemaju koga napadati, pa idu na Novaka

ATP 21. velj. 202116:101 komentar
Podijeli:
Foto: Justin Setterfield/Getty Images

Goran Ivanišević bio je impresioniran nastupom Novaka Đokovića u finalu Austalian Opena.

Đoković je slavljem sa 7:5, 6:2, 6:2 pobijedio Daniila Medvedeva i uzeto deveti naslov na Australian Openu.

“Novak me impresionirao svime! Najviše time što je ostao miran, baš onako kako smo pričali prije meča. Sve ključne točke je ostvario. Ako pogledate kako je Daniil igrao u prethodnih 20 utakmica, to je zaista impresivno. Igrao je bolje vjerojatno od svih igrača ovdje. A Novak je ostao agresivan i bio nevjerojatna. Moglo se vidjeti da je Medvedev praktično izgubio poslije breaka u drugom setu. Negdje drugdje je otišao”, rekao je Ivanišević pa dodao:

“Novaku je ova pobjeda bila jako potrebna, netko odozgo sve vidi i zna koliko se nepošteno mnogi odnose prema Novaku. Nije lako ovo kroz što prolazi Novak  – US Open, finale Roland Garrosa u kojem nije bio dobar, pa 42 dana karantene ovdje. On je opet pokušao pomoći igračima. I svi ga napadaju, izgleda da nemaju koga napadati, pa idu na Novaka. Pa onda ova ozljeda na AO niotkuda. Nevjerojatno. Čak su mu i ozljedu dovodili u pitanje… Ključni meč je bio onaj s Raonićem i potom sa Zverevom, tu se uspio vratiti. Neki ljudi mogu podnijeti manje, a neki više bola.”

“Moje mišljenje je da je Novak morao osvojiti naslov jer se on trudi da ima najviše Grand Slam naslova u povijesti. Rafa će sigurno osvojiti još jedan ili dva Roland Garrosa, što znači da će Novak morati iskoristiti svoje prilike. Novak je favorit na Wimbledonu i US Openu. Nije lako nositi se s razočaranjima, pogotovo poslije onoga što se dogodilo u New Yorku”, zaključio je Ivanišević.

Komentari

Vaš komentar