Lino strepi: Klub nije dao zeleno svjetlo Šegi!

Rukomet 7. sij. 202113:52 > 13:563 komentara
Podijeli:
Jörg Schüler/Getty Images

Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u subotu će u Madridu odigrati utakmicu 4. kola EHF Euro Cupa protiv Španjolske.

Hrvatskim rukometašima bit će to ujedno posljednja provjera uoči Svjetskog prvenstva u Egiptu.

Loše vijesti uoči puta u Madrid stižu iz Francuske gdje Montpellier nije dao zeleno svjetlo Marinu Šegi da može u puni trenažni proces. Zato neće biti u konkurenciji za Španjolsku, no trebao bi biti spreman do početka svjetske smotre.

Hrvatska putuje u Madrid 9. siječnja charter letom, a povratak je odmah nakon utakmice. Bit će u hotelu Sheraton u izolaciji do puta u Alexandriju.

Dojmove uoči utakmice sa Španjolskom podijelili su Ivan Pešić i Ivan Martinović.

“Jako mi je drago što sam ponovno s dečkima. malo su još noge teške, ali usprkos svemu, odigrali smo dobru utakmicu, tako da mislim da nema razloga za brigu ili strah. Teško je, ali moramo biti spremni na sve, mi smo profesionalci. Sigurno će biti zanimljiva utakmica protiv Španjolske jer oni su doma, ali mi smo spremni za njih. Mislim da je puno važnije ono što nas očekuje poslije, dakle Japan, i tako dalje”, rekao je hrvatski golman, dok je Martinović istaknuo sljedeće:

“Želimo popraviti ono što možemo, želimo bolje ući u utakmicu, nego u prvoj utakmici. Ne želimo imati toliko tehničkih grešaka. Vidjeli smo koliko su Španjolci ofenzivni i znamo sitnice koje još moramo popraviti. Sretan sam jer igram i obranu i napad i nadam se da ću tako i nastaviti. Sad treniramo u Zagrebu, dobro nam je i idemo odraditi još tu utakmicu, par treninga i onda na prvenstvo.”

Komentari

Vaš komentar