Zekić: Ovo mi je najteži poraz u trenerskoj karijeri

Hrvatska 24. srp 20228:12
Podijeli:
Guliver Images

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić nakon poraza 1:5 od Dinama istaknuo je kako nemaš baš puno pametnih stvari za reći.

“Ovo su oni trenuci kad nemaš što pametno reći, osim da čestitam Dinamu na zasluženoj pobjedi. Moram reći da je od ovog svega za nas najbolji rezultat. U nekim trenucima sam stvarno gledao kad će kraj, jer ne možeš si sam pomoć”, započeo je Zekić pa nastavio:

“Ako ćemo tražiti neku pozitivu, evo, napravili smo dobru stvar za hrvatski nogomet, dali smo Dinamu puno samopouzdanja, digli smo i neke igrače koji nisu bili u najboljoj formi…”

“Dok sam išao po stepenicama do ove prostorije, razmišljao sam kako smo se doveli do ovoga. Mi smo u 15 minuta primili tri gola, mogli još toliko. Ne znam, ma ne znam što više reći, neću kukati. Uglavnom, ovo mi je najteži poraz u trenerskoj karijeri, koliko ja znam, nisam nikad izgubio 5:1, pogotovo ne na ovakav način. Naravno, moram gledati i od sebe, da smo igrali bunker, s 10 igrača pred golmanom, izgubili bismo 2:1, ovako smo izgubili 5:1… No, što je, tu je, vjerujem kako u idućoj utakmici protiv Dinama nećemo ovako izgledati, ali imamo dotad još puno važnih utakmica.”

Komentari

Vaš komentar