Zekić: Da je ušla jedna od tih lopti, dojam bi bio drukčiji

Hrvatska 6. kol 202222:14 > 22:15
Podijeli:
Guliver images

Trener Slaven Belupa Zoran Zekić otkrio je dojmove nakon remija 0:0 sa Šibenikom.

“Teško je nešto pametno reći nakon ovakve utakmice, osim što se već sve zna. Ne mogu svojim igračima zaista zamjeriti ništa što se tiče htijenja, angažmana. Vrlo jednostavno: mislim da smo imali dovoljno šansi da bismo ovu utakmicu dobili i još uvijek nismo momčad koja može igrati protiv momčadi koja igra s 10 igrača iza i to probiti. Ne zabiješ gol i dobro. Hvala Bogu da u ovakvoj utakmici još ga nismo dobili”, rekao je Zekić.

Belupo je imao prilika.

“Ne znam kako je vama to izgledalo, ali mislim da smo imali dominaciju, da smo imali dosta prilika, posebice prvo poluvrijeme pa drugo kad sam promijenio s četiri, kad sam htio da imamo više ubačaja. Kad sam uveo Krstanovića, onda smo to sve manje radili. To je to, ništa, idemo dalje.”

O rezultatima Belupa:

“Slaven nije u ovome trenutku favorit, ali možemo se zadovoljiti s tim da se možemo sa svima potući. Ne treba zanemariti, mislim da i statistika pokazuje… Okej, Šibenik nas je pustio da igramo, stavili su 10 igrača iza. Imali su jako malo ideja da uopće idu prema naprijed, ali jednostavno eto, da je ušla jedna lopta od tih o kojima sad pričamo, onda bi dojam bio totalno drugačiji. Naravno da mislim da smo u ove dvije utakmice, u Osijeku i danas, da smo zapravo izgubili po dva boda.”

Komentari

Vaš komentar