Messi dobio najluđu ponudu dosad? Ovo se ne odbija!

Premier League 19. velj. 202122:35 > 22:363 komentara
Podijeli:
David Ramos / Staff

Gotovo je sigurno da će Messi ovog ljeta napustiti Camp Nou, pitanje je samo koja će biti njegova nova sredina #SponzorPrenosa #DerbyBananas

Leo Messi je prema pisanju nekih britanskih medija dobio ponudu kao nikad dosad. Prema pisanju portala Football24, s Etihada je stigla ponuda prema kojoj bi Argentinac u redovima Cityja, potpiše li ugovor s njima, zaradio pola milijarde eura za pet godina!

Podsjetimo, Messi će kao slobodan igrač od 30. lipnja ove godine moći izabrati u kojem će klubu nastaviti svoju bogatu karijeru, pošto mu istječe ugovor s Kataloncima.

Dakle, točno 496 milijuna eura u bruto-iznosu spremio je City za Messija. To znači da bi godišnja bruto plaća Messiju u Cityju bila bi 99.2 milijuna eura, a mjesečno to iznosi gotovo 8.3 miljuna.

Nedugo nakon objava o tome da se sve skupa dogodilo, Manchester City je to demantirao. Glasnogovornik kluba je, kako piše Daily Mail, opovrgnuo navode da traju bilo kakvi pregovori. Dodali su s Etihada i to da prema Barceloni nisu slali nikakve službene ponude, bilo ljetos ili sada. No nema sumnje da čelnici Cityja itekako razmišljaju o dovođenju Barceloninog kapetana.

Komentari

Vaš komentar