Modrić: Ako je sudac to tako vidio i dosudio…

Nogomet 10. svi. 20218:25 > 8:26
Podijeli:
Juan Carlos Rojas/picture-alliance/dpa/AP Images

Luka Modrić igrao je do 68. minute u remiju Reala i Seville u 35. kolu Primere. Kraljevi su tako propustili priliku preuzeti vrh lige. #SponzorPrijenosa #DerbyBananas DerbyBananas

Sevila je dvaput vodila da bi se Real vraćao pa do boda stigao golom u 94. minuti.

“Dopustili smo da nam odu dva boda. Igramo bolje, ali nismo uspjeli”, rekao je Modrić koji se osvrnuo i na spornu situaciju u nastavku:

“Nije nam bilo lako ući u utakmicu a penal nakon Militaovog igranja rukom je bila nesreća, jedan nesretni potez. Ako je sudac to tako vidio i dosudio, ne mogu reći više od toga.”

“U drugom poluvremenu smo dali sve od sebe da pobijedimo i šteta što u tome nismo uspjeli. No dobro, i dalje smo u igri za naslov, borit ćemo se do samog kraja.”

“Dobro se osjećam. Čitava ekipa ima sada veliku želju odigrati tri preostale utakmice, nastojat ćemo pobijediti u sve tri i pratiti kako će odigrati naši konkurenti za naslov. Htjeli smo ovisiti sami o sebi, u tome nismo uspjeli, pa je sada čudan osjećaj. Ali svakako moramo misliti na sebe same u preostalim utakmicama, te se fokusirati na svoju igru”.

Real je uoči zadnja tri kola bodovno izjednačen s Barcelonom, dok im Atletico bježi dva boda.

“Vidjeli smo da svi gube bodove pa je potrebno imati vjere”, zaključio je Luka.