‘Ivanušec je dobro! Ademi? Neću ništa prognozirati’

Champions League 20. srp. 202122:40 > 22:41
Podijeli:
REUTERS/Antonio Bronic

Dinamo je stekao lijepu prednost uoči uzvrata drugog pretkola Lige prvaka protiv Omonije, na Maksimiru je večeras bilo 2:0.

Majer i Jakić golovima u nastavku osigurali su Dinamu mirniji uzvrat.

“Trebala nam je strpljiva i pametna utakmica, znali smo da ne možemo ekspresno sve riješiti, a još nam se dogodila i nesreća s Ademijem pa su nam se poremetili planovi”, rekao je trener Plavih Damir Krznar pa dodao:

“Jako su dobro bili postavljeni, s drugom špicom koja se uvlačila u međuzonu i s tim smo imali problema u prvom poluvremenu. Međutim, čekali smo strpljivo svoje šanse koje su došle i dvije realizirali.”

U prvom poluvremenu morao je prisilno mijenjati Ademija, u drugom Ivanušeca.

“Ivanušec je dobro iako je dobio udarac u prsa i ostao bez zraka, a Ademi dosta bolan, kvadriceps je stradao, možda i stražnja loža. Neću još ništa prognozirati, ali nadam se da će biti u redu i on. Mišić? Dao nam je stabilnost, dobro se snašao, ali moram zahvaliti i publici koja nas je dizala kada smo se malo pogubili.”

Za tjedan dana uzvrat će se igrati u ‘paklenim’ uvjetima u Nikoziji.

“Nisam sretan kad se to potencira jer ne želim alibi. Kad nekome 15 puta kažete takav si, takav si, onda počne u to vjerovati. Nogomet se igra po svim vremenskim uvjetima, pa i ovdje kod nas je 30-ak. Po toj logici onda Valur je ovdje trebao primiti 19 komada jer su došli s 10-ak stupnjeva na 35. I nadam se da smo bacili sve mačiće u vodu i da krećemo kako Dinamo dolikuje.”

Komentari

Vaš komentar