Bjelica otkrio želi li ostati na klupi Osijeka

Hrvatska 20. svi. 202213:34 > 13:35
Podijeli:
JACEK PRONDZYNSKI FOTOPYK NEWSPIX.PL

Trener Osijeka Nenad Bjelica održao je press konferenciju uoči utakmice s Goricom u nedjelju u 19 sati.

Najavio je nadolazeći susret.

“Dobro smo trenirali, nema Bralića, Žapera, Petkovića, Jugovića, Nejašmića. Imamo dvadesetak igrača, profesionalaca, idemo u Goricu uzeti tri boda. Ne vidi se da je kraj sezone, svi se zalažu i svi žele igrati u prvih 11. Želimo završiti sezonu s još jednom pobjedom i sve ćemo učiniti za to.”

Komentirao je i Goricu.

“To je ekipa koja dobro igra, ozbiljna ekipa s odličnim trenerom koji radi odličan posao gdje god dođe. Imaju kvalitetne igrače. Miks iskustva i mladosti. Vjerujem da možemo ostvariti pobjedu i u Gorici napokon.”

Bjelica je govorio i o svom ostanku na klupi Osijeka.

“Ja vjerujem da ću ostati, imam još volje i želje za to, a kada će se to znati, ne znam. Ja radim sve kao da ću ovdje ostati još pet godina.”

Nogometaše Osijeka usporedio je s Dinamom.

“Mislim da Osijeku jako malo fali da postane ‘Space Shuttle’, za nekoliko mjeseci ćemo dobiti najbolju infrastrukturu u državi, borimo se za titule, imamo dobru sportsku ekipu. Međutim, kad su novci u pitanju, mislim da će Dinamo biti uvijek ispred Osijeka.”

Plan za iduću sezonu?

“Ima tu igrača na koje ne računamo, mladi igrači kao što je bio slučaj s Beljom će vjerojatno na posudbu. Imamo 40 igrača pod ugovorom, neće svi ići na pripreme. Ako nekim igračima ne uspijemo naći klub, onda ćemo raskinuti ugovor.”

Komentari

Vaš komentar