Honda u problemima, neizvjesna utrka u Japanu

Automoto 19. ruj 202216:01 > 16:01
Podijeli:
Guliver Image

Takaaki Nakagami nije imao sreće prošli vikend u Aragonu. Nakon kontakta s timskim kolegom Marcom Marquezom, Nakagami je morao prekinuti utrku već u prvom krugu, a sada je pitanje hoće li moći voziti u Japanu.

Moto GP vraća se u Japan prvi put nakon 2019. godine, a Nakagami možda neće voziti pred domaćim navijačima zbog ozljede desne ruke.

Vozač Honde bit će podvrgnut dodatnim pregledima i testiranjima kako bi se utvrdilo hoće li moći nastupiti na VN Japana.

“Nažalost, moja utrka je završila u prvom krugu. Nadam se da je sve u redu. Hvala svima, obavještavat ću vas”, kratko je poručio Nakagami na Twitteru uz fotografiju na kojoj mu je ruka u zavojima.

“Imao sam težak tjedan. Dobro sam krenuo, ali onda je uslijedio pad. Imao sam kontakt s Markom i imao sam gadan pad i jako sam razočaran. Sada idem u Barcelonu provjeriti ozljedu koju sam zadobio na prstenjaku i malom prstu desne ruke. Dat ću sve od sebe da se pokušam oporaviti do utrke u mom Japanu”, rekao je Nakagami u nedjelju nakon utrke.

Honda je u dodatnom problemu s Nakagamijevom ozljedom, jer se na zagrijavanju ozlijedio i Alex Marquez, koji je rekao da ga boli ruka, ali da ne zna je li slomljena ili ne, i to samo sat vremena prije utrke, razmišljao je hoće li uopće izaći na stazu ili ne.

Gledatelji u Hrvatskoj program regionalnog sportskog kanala Sport Klub mogu pratiti na Telemachu, Total TV-u, Optima Telekomu i preko platforme EON koja je dostupna svim gledateljima.

Komentari

Vaš komentar