Veliki preokret na pomolu: Cindrić se vraća na SP?

Rukomet 20. sij. 202113:40 > 13:519 komentara
Podijeli:
Martin Rose/Bongarts/Getty Images

Luka Cindrić mogao bi se vratiti u Egipat i ponovno biti na raspolaganju Lini Červaru

Hrvatski rukometaš potvrdio je to u razgovoru za Sportske novosti.

Srednji vanjski Hrvatske napustio je Svjetsko prvenstvo nakon prve utakmice i onog iznenađujućeg remija protiv Japana. Cindrić napokon objašnjava što se dogodilo.

Dogodilo se to da sam osjetio problem s aduktorom još uoči polaska u Egipat, a o tome je bio obaviješten i izbornik Červar. Odlučio je ipak staviti me u sastav, ja sam uspio to odraditi koliko sam god bolje mogao, ali se u utakmici problem ponovio. Dakle, nisam se ozlijedio protiv Japana i to je ono što želim naglasiti.”

U stožeru su zbog nemogućnosti dijagnostike odlučili poslati me kući da obavim sve što je potrebno. Mislim da je to u konačnici realna odluka, makar se nije jednostavno suočiti s tim. Jer, sportaš uvijek želi više i bolje.”

Foto: Jozo Cabraja / kolektiff

Kakvo je stanje s ozljedom, nastavlja se u tekstu, saznat će na današnjim pretragama u Barceloni. Sam smatra da nije u pitanju ništa teško i ozbiljno pa se postavlja pitanje postoji li mogućnost njegova povratka u Egipat?

Postoji, takav imamo dogovor ako s ozljedom bude sve OK. Nadam se i da će biti tako, jer silno želim pomoći ekipi i budem li zdrav stavljam se odmah na raspolaganje.”

Ovo je odlična vijest za Hrvatsku, zdravi Luka Cindrić bi nam bio veliko pojačanje u predstojećim utakmicama.

Komentari

Vaš komentar