Šego: Nisam zaslužio takvo ponašanje nakon svega

Rukomet 19. sij. 202215:02 > 15:041 komentar
Podijeli:
Erik Simander/TT via AP via Guliver Image

Marin Šego otkrio je zašto nije u reprezentaciji Hrvatske, ali i progovorio o čudnoj situaciji u kojoj se našao.

Mirko Alilović je pozvan nakon što je Mate Šunjić dobio pozitivan test. Sve je komentirao i sam Šego za Net.hr.

“Jako mi je žao zbog Mate, stvarno mi je žao. On je moj veliki prijatelj, odličan čovjek i golman. Čuli smo se jučer, svaki dan se čujemo preko poruka. Žao mi je zbog njega. Što se tiče mene, sve je u redu, samo ne znam… Zadnjih 6-7 mjeseci nikako se nisam čuo s izbornikom. U nikakvom kontaktu nismo bili. Od samih priprema nismo se čuli, nisam znao hoću li biti na pripremama, neću. Ne znam, moj trener me pita Marine, hoćeš biti u reprezentaciji, ideš li, ja čovjeku ne znam reći idem li ili je. On se smije, jednostavno ne može vjerovati da ne znam hoću li ići u reprezentaciju ili neću: ‘Pa, kako ti Marine sa 36 godina, s tolikim iskustvom, s toliko godina u reprezentaciji koje imaš iza sebe, da ne znaš ideš li ili ne? Jesi se čuo s izbornikom?’ Ja mu odgovaram da nisam. Čovjek ne može vjerovati da me nitko nije kontaktirao”, rekao je golman bundesligaškog Göppingena, Marin Šego.

Kaže i da je iz medija saznavao informacije je li pozvan u reprezentaciju ili ne.

“Ne mogu mu ja objasniti takve stvari koje se događaju. Onda sam lagano iz novina počeo saznavati idem li na pripreme ili ne idem, hoću li biti u sastavu, neću… Nismo se čuli nikako do jučer, i u utorak u 2 sata me zvao ‘izbornik’ Ivica Maraš, a ne izbornik Hrvoje Horvat. To je bio prvi kontakt s reprezentacijom u zadnjih pola godine, ako ne i više. Kako smo Ivica i ja dosta dobri, kažem ja njemu ‘zar je tebi pripala čast da me nazoveš od svih ljudi koji su me trebali zovnuti’. Tako, malo smo si popričali, onda sam mu kazao jučer da neću moći doći, iz razloga što pijem antibiotike već 4-5 dana, nisam primio drugu dozu cjepiva, trebao sam ju primiti prije 4 dana, zajedno s Veronom Načinovićem, ali nisam mogao, naglo sam se razbolio, dobio temperaturu 40. Da bi stvar bila još gora, sinoć mi iz kluba jave da sam i ja pozitivan na koronu”.

Jedna situacija mu je ‘smiješna. Nitko ga iz reprezentacije nije nazvao pola godine.

“Vidite, ja sam u reprezentaciji Hrvatske prošao puno toga odavno. Svakakvih sam stvari doživio. Ne mogu neke stvari doživljavati kao kad čovjek ima 20 godina. Ali, čovjek s 36 godina, s dosta prijeđenih kilometara u rukometu, s dosta solidnih klubova, s dosta solidno osvojenih nagrada i svega, da mene netko ne može zovnuti i reći u jednoj ili dvije rečenice ‘Marine, bit ćeš ili nećeš biti u reprezentaciji’, na tebe više ne računamo ili računamo, jednostavno je smiješno”.

“U nikakvom slučaju meni nije rečeno da više neću biti u reprezentaciji nikako ili da će se na mene računati i dalje. Jednostavno, čudna situacija totalno”, rekao je Šego.

Komentari

Vaš komentar