Čupić: Misli su nam u Lijepoj našoj, dovoljno smo iskusni

Rukomet 13. sij. 202116:56 > 16:57
Podijeli:
(Photo by Martin Rose/Bongarts/Getty Images)

Danas započinje Svjetsko rukometno prvenstvo u Egiptu, a prvi nastup Kauboji će imati u petak protiv Japana.

Puno se toga događalo jučer, Češka i SAD otkazali su svoje nastupe u Egiptu zbog koronavirusa, ali na sreću svi hrvatski rukometaši su negativni na koronu.

Podsjećamo, Hrvatska igra protiv Japana u petak u Aleksandriji, nakon toga slijede Katar i Angola. Naše desno krilo Ivan Čupić dotaknuo se početka natjecanja.

“Najbitnije da su svi rezultati negativni, to je ono čemu smo se nadali i zašto smo zadovoljni, to je taj prvi korak. Izolirani smo tu u kućicama i međusobno se družimo. Dva dana prije utakmice ćemo provesti u analiziranju Japana, u razgovoru međusobno i maksimalno koncentrirano dočekati otvaranje Svjetskog prvenstva“ – rekao je Čupić pa nastavio:

„Svi smo dovoljno iskusni i sabrani, znamo da je dug turnir. Sigurno da će biti malo pozitivne nervoze, ali vjerujem da ćemo napraviti taj prvi korak već protiv Japana. Zbog cijele situacije koja se događa u Lijepoj našoj, u ovim svim nedaćama, misli su nam i tamo, i nadam se da možemo pomoći ljudima da zaborave na dva do tri sata na probleme i da ih pokušamo malo obradovati“ – zaključio je.