Pirlo se oglasio nakon otkaza: ‘Ispunio sam sve ciljeve’

Nogomet 28. svi. 202114:27
Podijeli:
Marco Luzzani, Getty Images

Andrea Pirlo napisao je javnu poruku na svom Instagram profilu nakon što mu je Juventus jutros i službeno uručio otkaz.

Juventus je danas objavio da Andrea Pirlo više nije trener prve momčadi, a očekuje se da će do kraja dana biti objavljena vijest kako će Pirla na klupi torinskog kluba naslijediti Massimiliano Allegri.

Pirlo se posljednjih dana nije oglašavao jer nije htio davati komentare o svom statusu, a nakon otkaza poslao je poruku na Instagramu.

“Moja prva sezona u ulozi trenera je gotova. Bila je to i komplicirana i čudesna sezona u isto vrijeme. Kada me je Juventus kontaktirao, nisam razmišljao o rizicima iako su bili prilično očiti. Prevladalo je poštovanje prema ovom klubu, ali i moja želja da vodim klub na najvišoj razini. Da se mogu vratiti u prošlost, isto bih napravio unatoč svim preprekama s kojima sam se suočio i unatoč teškoj situaciji zbog koje nisam mogao slijediti svoj stil igre. Međutim, ostvario sam postavljene ciljeve. Ovo je avantura koja je završila na način koji nisam očekivao”, poručio je legendarni Talijan i zahvalio svima u Juventusu koji su bili uz njega.

Andrea Pirlo Juventus je vodio na 52 utakmice, a ostvario je učinak od 34 pobjede uz osam poraza. Osvojio je kup i Superkup. Pirlu je jedan od pomoćnika bio i hrvatski trener Igor Tudor. 
Komentari

Vaš komentar