Ibrahimović otkrio što ga plaši

Nogomet 6. pro. 202110:34 > 10:34
Podijeli:
Jonathan Moscrop/CSM via ZUMA Wire) (Cal Sport Media via AP Images)

Legendardni švedski napadač Zlatan Ibrahimović potvrdio je da ga zanima isključivo Milan, a usput se i našalio da bi mogao zaigrati s Maldinijevim unukom.

Zlatan Ibrahimović (40) i dalje igra na vrlo visokom nivou, a ugovor mu istječe na kraju sezone.

Želim igrati što je duže moguće. Dok god osjećam adrenalin u sebi, igrat ću. Nadam se da će mi Milan dati novi ugovor, doista se nadam da ću ovdje ostati do kraja života. I dalje imam ciljeve koje želim postići, a jedan od njih je osvajanje talijanskog prvenstva“, rekao je popularni Ibra.

Zlatan se pomalo plaši života nakon nogometa.

Ne znam što će se događati kad se umirovim. Malo se plašim igračke mirovine. Vidjet ćemo, ali svakako planiram i dalje igrati nogomet“, izjavio je Zlatan.

Ibrahimović je svojedobno igrao protiv Paola Maldinija, a danas mu je njegov sin Daniel suigrač.

To je prekrasno. Vidjet ćemo, ako ću i dalje imati adrenalina možda zaigram i s Danielovim sinom“, našalio se Ibrahimović.

Ako zatreba, Zlatan je spreman stati i na gol.

Bio sam u golman u jednoj od svojih momčadi. Nisam bio zadovoljan kvalitetom golmana i rekao sam mu da se makne, da ja preuzimam“, rekao je švedski napadač i dodao:

Svako jutro se budim u bolovima, ali i dalje imam ciljeve u glavi. Moraš se naviknuti na to i bol pretvoriti u pozitivnu energiju“.

Komentari

Vaš komentar