Bonucci otvorio dušu: 'Imao sam sreće…'

Serie A 25. ožu. 202018:26 > 18:30
Podijeli:
Getty Image/ Giuseppe Bellini

Prije dva tjedna u ekipi Juventusa nastala je velika panika kada je potvrđeno da je njihov član Daniele Rugani pozitivan na koronavirus.

Rugani je bio prvi igrač u Seriji A koji je zaražen koronavirusom, a nakon njega u Juventusu su to bili još Blaise Matuidi i Paulo Dybala. Igračima i zaposlenicima Juventusa određena je karantena od dva tjedna, a danas je tomu došao kraj.

Igrači i zaposlenici koji su bili negativni na testiranju danas su dobili dozvolu da napuste izolaciju, te se mogu kretati uz određene dozvole. Na sve ovo osvrnuo se Leonardo Bonucci koji je priznao da je ovo bio itekako težak period za sve u Juventusu.

“Dobro sam, ali su ovi dani bili teški jer ne možeš nigdje izaći. Srećom, nisam imao simptome i imao sam sreće što sam izbjegao zarazu. Sada sam kod kuće sa ženom i djecom i nije nam dosadno jer ne provodimo tako često vrijeme zajedno”, rekao je Bonucci i dodao.

“Ovo su stvari koje te natjeraju da na život gledaš na drugi način. U izolaciji se trudim zadržati formu i treniram dva puta dnevno. Nadam se samo da će sve ovo što prije završiti”, rekao je Bonucci.