Problemi s papirima: Santini još ne može igrati za Osijek!

Hrvatska 18. velj. 20219:43
Podijeli:
Foto: Christof Koepsel/Getty Images

Transfer koji je ovih dana odjeknuo u hrvatskom nogometu pokazao se problematičnim za Osijek. Zbog problema s papirima, Ivan Santini još uvijek ne može igrati za Osijek.

Iako je već predstavljen kao novi igrač Osijeka, a odradio je i prvi trening s momčadi, najzvučnije pojačanje Osijeka u posljednjih nekoliko godina, Ivan Santini još neko vrijeme neće biti na raspolaganju Nenadu Bjelici.

Razlog je birokratske prirode. Naime, papiri iskusnog napadača iz Kine još uvijek nisu stigli na Gradski vrt. Santini je podsjetimo, u utorak predstavljen kao novi igrač Osijeka, ali izgleda da su se malo prenaglili jer zasad će samo trenirati s momčadi, no ne i nastupati.

Dan kasnije ispostavilo se da postoji problem koji se ovog trenutka rješava, što je za Sportske Novosti u srijedu potvrdio trener i sportski direktor Nenad Bjelica.

“Ivan Santini raskinuo je s Kinezima ugovor jednostrano, pa će malo potrajati dobivanje njegovih papira i zasad nije registriran u Osijeku, ali i mi kao klub i njegovi agenti već smo poduzeli potrebne korake preko Fife da se taj problem što prije riješi”, rekao je Bjelica.

U Osijeku se nadaju da bi ovaj problem mogao biti riješen u sljedećih 10-ak dana, a dotad će Santini samo participirati na treninzima i čekati pozitivan rasplet. Otegotna je okolnost i ta što je u Kini u tijeku proslava nove godine, tj. državnog praznika.

Ivan Santini proteklih je godinu i pol nosio dres Jiangsu Suninga, s kojim je na kraju prošle sezone po prvi put u klupskoj povijesti postao prvak države.

Komentari

Vaš komentar