United za 50 milijuna doveo ‘Pitbulla’ iz Ajaxa

Nogomet 15. srp 202221:24
Podijeli:
Gareth Copley / Staff

Manchester United kompletirao je drugi veliki transfer u roku od samo nekoliko sati nakon potvrde kako su doveli Eriksena.

Novi nogometaš Crvenih vragova postat će Argentinac Lisandro Martinez čiji je transfer iz Ajaxa dogovoren za oko 50 milijuna eura.

Trenirao ga je Nizozemac Erik ten Hag koji je trenutno na klupi Uniteda u prije odlaska iz Ajaxa i dobro je upoznat s njegovim kvalitetama.

Lisandro je već postigao dogovor s Unitedom. Potpisat će petogodišnji ugovor i zarađivat će 120.000 eura tjedno. Ajaxu će pripasti nešto više od 50 milijua eura.

Dobro je poznato da je u Ajaxu Lisandro zaradio nadimak ‘mesar’ zbog načina na koji igra, ali on ne voli da ga tako zovu i mnogo radije čuje nadimak ‘Pitbull’.

“Kada sam na terenu zaboravim na sve drugo na svijetu. Želim pobjedu pod svaku cijenu. Ipak, usporedba s mesarom nije baš fina. Imam ja i odličnu tehniku i nikad ne želim namjerno povrijediti protivnika. U Argentini me zovu Pitbull. To mnogo bolje opisuje moj stil igre jer ‘grizem’ protivnike”, rekao je Martinez.

Komentari

Vaš komentar