‘Ako želite novac, prodajte Pogbu odmah’

Nogomet 3. velj. 202112:49
Podijeli:
Izvor: (Photo by Peter Powell - Pool/Getty Images)

Brat francuskog veznjaka Paula Pogbe izjavio je da bi Manchester United trebao prodati francuskog reprezentativca što je prije moguće ukoliko ne želi da on napusti „Old Trafford“ bez odštete.

Od dolaska u United iz redova Juventusa za 105 milijuna eura Pogba ne igra na zadovoljavajućoj razini, a u listopadu je izjavio kako je njegov san već dugo igranje za Real Madrid.

Ipak, krajem 2020. i početkom 2021. godine Pogba je počeo sa boljim igrama u ekipi Olea Gunnara Solskjaera, a ekipa je jedan od kandidata za osvajanje prvenstva.

Znam da se Paulu sviđa smjer u kojem United trenutno ide. Međutim, on ima još jednu godinu aktualnog ugovora i ne znam hoće li ostati do kraja. To ne mogu reći. Ono što mogu sa sigurnošću reći je da ako United želi novac, treba ga prodati odmah. To je sve što ću reći, ako to ne učine, vjerojatno će im otići besplatno. Nisam čuo nikakve vijesti u vezi sa njegovim produžetkom ugovora“, izjavio je Mathias Pogba, trenutno igrač španjolske Murcije.

Pogba ima 27 godina, a u reprezentaciji Francuske, sa kojom je 2018. godine postao svjetski prvak, odigrao je 75 utakmica i postigao 10 golova.