Courtois: Moje srce je u Madridu

Premier League 7. velj. 20186:54 > 6:58
Podijeli:
Izvor: Shaun Botterill/Getty Images

Golman Chelseaja Thibaut Courtois na neki način je priznao kako bi se volio vratiti u Madrid, i to najviše jer mediji uvelike nagađaju da je Real zainteresiran za njega.

Belgijanac je proveo tri sezone na pozajmici u Atleticu, a 2014. godine se vratio u redove Chelseaja. Ipak, priznaje da je veliki dio njegovog života u glavnom gradu Španjolske.

Moja privatna situacija je povezana s Madridom. Moja djeca žive tamo sa svojom mamom. Svaki dan razgovaram s kćeri, često mi govori da joj nedostajem. Sin mi je previše mali da bismo tako komunicirali. Kada god imam priliku, pokušavam otići u Španjolsku. Situacija nije uvijek laka, ali, da, moje srce je u Madridu. To je logično i razumljivo”, naglasio je Courtois.

Courtois je, ipak, istaknuo da ne zna ništa o mogućoj selidbi u ‘kraljevski klub’.

Ako me žele, moraju kontaktirati  Chelsea. Vidjet ćemo. Ali, to do sada nisu napravili. Ono što je sigurno jeste to da ću se jednog dana vratiti u Madrid. Volim Španjolsku, volim taj grad, proveo sam tri divne godine tamo.”, istaknuo je Courtois.

Reprezentativac Belgije ima ugovor s Chelseajem do kraja sezone, a zbog njegovih posljednjih izjava mnogi sumnjaju da je spreman potpisati novi, uprkos tome što je rekao da postoje pozitivni znaci. Pojedini mediji prenose da mu je Chelsea ponudio 200.000 funti tjedno da bi ostao na “Stamford Bridgeu”.