Palikuča: Izvukli smo najizazovnijeg protivnika

Hrvatska 15. lip. 202215:39 > 15:39
Podijeli:
Guliver Images

Nogometaši Rijeke doznali su suparnika u drugom pretkolu Konferencijske lige. Prva prepreka bijelima bit će švedski Djurgårdens, prva utakmica igrat će se u Rijeci 21. srpnja, uzvrat je na rasporedu sedam dana kasnije u Stockholm

Djurgårdens je nakon 11. kola trenutno četvrtoplasirana ekipa švedskog prvenstva.

“Izvukli smo najizazovnijeg protivnika iz te skupine potencijalnih suparnika u ovoj fazi Konferencijske lige. U europskim natjecanjima nema više laganih suparnika bez obzira na fazu natjecanja, ali reputacija i snaga švedske ekipe stavlja nas odmah pred jedan pozitivan izazov”, rekao je generalni menadžer za sport HNK Rijeka Robert Palikuča.

Rijeka i Djurgårdens odmjerili su snage i na Atlantic kupu prije pet godina kada su bijeli slavili 1:0 i u konačnici osvojili turnir.

“Djurgårdens je dosad odigrao 11 utakmica u švedskom prvenstvu tako da će kroz prvenstvo biti u punoj natjecateljskoj formi. Veselimo se tom izazovu i bit će to dvije jako zahtjevne utakmice. Sve u svemu radi se o jednoj jako dobroj ekipi, na nama je da se maksimalno spremimo i izborimo prolazak u iduće kolo”, zaključio je Palikuča.

Komentari

Vaš komentar