‘Ovo što je Dinamo napravio je za veliko poštovanje’

Hrvatska 9. ruj 202217:32
Podijeli:
HNK Gorica

Nogometaši Gorice u subotu će od 21.05 u devetom kolu SuperSport HNL-a ugostiti Dinamo.

Gorica je izgubila posljednje tri utakmice te je s Rijekom prikovana za dno prvenstvene ljestvici s pet bodova. Vodeći Dinamo (22 boda) sigurno nije momčad za vađenje.

“Čestitam Dinamu na pobjedi protiv Chelsea, na svemu što su napravili za hrvatski nogomet, to je za veliko poštovanje. Naravno, i naša motivacija mora biti na najvećoj mogućoj razini kada dolazi Dinamo. Momci jedva čekaju da utakmica počne i da upravo protiv najboljeg pokažemo svoje najbolje izdanje”, rekao je trener Gorice Igor Anglelovski koji je dobio i na pitanje očekuje li promjene u sastavu Dinama s obzirom na njihov gust raspored.

“Osim sjajnih rezultata koje je Čačić napravio, postoji i sistem rada koji funkcionira bez obzira tko je u momčadi. Imaju vrhunsku kvalitetu, neovisno o sastavu, ali mi moramo imati gard protiv svakog protivnika, jer svaka utakmica donosi tri boda i može se igrati protiv svakoga. Onaj koji se prije utakmice ne smatra favoritom, uvijek može iznenaditi”, zaključio je.

Da je u nogometu sve moguće, složio se i Krešimir Krizmanić, koji je uz trenera najavio sutrašnju utakmicu.

“Iz utakmice Dinama protiv Chelsea možemo izvući pouku da je s pravim stavom, gardom i odlučnošću, sve moguće. S takvim razmišljanjem ćemo ući u utakmicu i nadamo se pobjedi”, kazao je Krizmanić.

Komentari

Vaš komentar