Boban pustio suzu zbog Modrićeva govora!

Nogomet ostalo 24. ruj. 201823:03 > 23:07
Podijeli:
Izvor: Twitter

Na povijesnoj svečanosti, ne samo za hrvatski nogomet i sport, nego i cijelu državu, bio je prisutan i veliki Zvonimir Boban. Pogledajte kako je reagirao na Modrićeve izjave...

“Velika je čast i predivan trenutak stajati ovdje s ovim trofejom. Ovo nije samo moj trofej, već i mojih suigrača iz Reala i hrvatske reprezentacije. Ovo je i trofej moje obitelji jer bez njih nikada ne bi postao ovo što jesam”, poručio je kapetan ‘Vatrenih’ koji se zahvalio i kapetanu generacije ’98 Zvonimiru Bobanu.

“On je bio moj uzor i inspiracija. Oni su nam pokazali da i mi možemo sanjati veliki rezultat. Bili su mi velika inspiracija i kao momčad napravili su to da vjerujemo da i mi možemo napraviti nešto veliko u Rusiji. Nadam se da ćemo mi biti inspiracija nekoj drugoj generaciji koja dolazi. Volio bi pohvaliti i moju Hrvatsku. Imali smo predivno ljeto, hvala vam na podršci i predivnim emocijama”, poručio je Modrić, dok Boban, koji je sjedio u publici nije mogao sakriti suze.

https://twitter.com/SkylerFootNews/status/1044320792773832706

Glasovali su izbornici i kapetani reprezentacija, novinari, te navijači, a Modrić je slavio ispred kapetana portugalske reprezentacije i bivšeg suigrača iz Real Madrida, a sada novog člana Juventusa Cristiana Ronalda, te napadača egipatske reprezentacije i Liverpoola Mohameda Salaha.

Zanimljivo, Ronaldo se ponovo nije pojavio na svečanosti, baš kao niti 30. kolovoza u Monacu kada je Modrić bio proglašen za najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA). Modrić je i tada slavio ispred Ronalda i Salaha. Portugalac se u Kneževini nije pojavio jer mu je jako teško palo što je ostao bez nagrade, a ovoga puta su iz Juventusa poručili kako nitko neće prisustvovati svečanosti jer je prekratko vrijeme do nove ligaške utakmice torinske ‘Stare dame’.

Modrić je nagradom “The Best” na najljepši mogući način zaokružio fantastičnu godinu u kojoj je u dresu hrvatske vrste osvojio drugo mjesto na svjetskom prvenstvu, a s Real Madridom četiri trofeja pri čemu i europsku krunu i to četvrtu u posljednjih pet godina. Osvojio je i tri najveća individualna priznanja koja neki nogometaš može dobiti. Proglašen je najboljim igračem svijeta, Europe, te svjetskog prvenstva. (h)