Navijači Vitorije: Dječje bolesti, igrali smo u strahu

Hrvatska 5. kol 20229:36 > 9:37
Podijeli:
HNK Hajduk Split

Nakon poraza od Hajduka na Poljudu u prvoj utakmici 3. pretkola Konferencijske lige, Vitoria je objavila i taj rezultat na svojoj stranici, a komentirali su njihovi navijači.

“Ova utakmica je gruba realnost. Tako rasteš, ali razlika u intenzitetu, odlukama i osvajanju prostora bila je vrlo jasna. Teško ćemo ovo preokrenuti, ali odluka pada tek nakon 90 minuta kod kuće. Morat ćemo biti manje nemarni i vjerovati da i dalje možemo proći. Vrlo je važno da, unatoč svemu, podrška ne izostane”, jedan je od komentara.

“Dječje bolesti… Pojedinačne pogreške zbog neiskustva nekih Vitorijinih igrača vrlo su skupe na ovoj razini. S trenutačnom Vitorijinom momčadi morat ćemo biti vrlo strpljivi. I dalje mislim da Europa ometa rast koji je potreban ovim igračima. Početak sezone bit će vrlo problematičan s puno uzastopnih utakmica ako prođemo. Mislim da je puno važnije fokusirati se na ciljeve u prvenstvu.”

“Čak prihvaćam da smo izgubili, ali igrali smo u strahu. Napucaj loptu i pomoli se. Ako će Vitorija biti ovakva, imat ćemo velikih problema ove sezone.”

Na komentare hajdukovaca, Vitorijini navijači su odgovorili čestitkom:

“Moram vam čestitati na ovoj utakmici. Vitoria je u financijskoj krizi i ima vrlo mlade i neiskusne igrače (poput našeg strijelca koji je napravio veliku pogrešku za vaš gol). Atmosfera vam je bila odlična, ali bez lažne skromnosti, to ćete vidjeti i u Guimaraesu iduće srijede. Nadam se da ćemo nadoknaditi rezultat i još jednom čestitam.”

Komentari

Vaš komentar