Budicin: Sve to utječe na slabije rezultate

Hrvatska 19. kol 202214:32 > 14:33
Podijeli:

Nogometaši Rijeke u nedjelju gostuju kod Istre 1961 (Stadion Aldo Drosina, 18.55) u utakmici šestog kola SuperSport HNL-a.

“Vjerujem da ćemo odigrati pravu, mušku utakmicu i ostvariti pozitivan rezultat. Istra već jedno dulje vrijeme ima isto trenera, igraju španjolskim stilom, vole imati posjed i kontrolu igre. Doveli su nekoliko zanimljivih igrača i mislim da će to biti dobra utakmica protiv kvalitetnog protivnika”, rekao je trener Rijeke Fausto Budicin pa nastavio:

“Moj stav je da se fokusiram na ono što nas čeka na terenu. Ja sam ovdje da pomognem klubu, razgovarali smo o utakmici protiv Istre, situacija nije očekivana, ne odgovara ciljevima i nadanjima kluba, bitno je skupiti snagu i koncentraciju za Istru.”

Rezultati na otvaranju sezone doveli su do situacije da je ogled Istre 1961 i Rijeke ogled začelja iako je razmak između trećeplasirane i posljednjeplasirane momčadi samo dva boda.

“Osjećaj straha nam nije poznat. Sudbina je u našim rukama, ako budemo radili na utakmici koliko radimo na treningu to će se vidjeti na rezultatu. Bilo bi najlakše da su lošiji rezultati posljedica samo jednog segmenta. Gotovo uvijek se radi o miksu više stvari iz domene taktike, tehnike, psihologije i kondicije. Sve to utječe na slabije rezultate”, ustvrdio je Budicin.

Utakmicu je najavio i golman Nediljko Labrović.

“Ovaj tjedan smo dobro trenirali, igrači su maksimalno angažirani. Čeka nas teška utakmica, gledajući na način na koji smo reagirali i trenirali mogu reći da idemo po pozitivan rezultat.”

Komentari

Vaš komentar