Dambrauskas: Ovo nije Hajduk!

Hrvatska 9. ruj 202222:34
Podijeli:
LUDVIG THUNMAN

Hajduk je u 97. minuti ostao bez pobjedu na Šubićevcu, a Šibeniku je bod za 1:1 tada donio Dolček.

“Teško je objasniti što se dogodilo nakon našeg vodstva. Zabili smo. Prije toga smo imali tri-četiri šanse. Nakon pogotka nismo igrali kao velika momčad. Kada je rezultat 1:0 onda se svašta može dogoditi”, rekao je trener Valdas Dambrauskas, prenosi Dalmatinski portal, pa nastavio:

“Šibenik je krenuo prema naprijed. Rekao sam igračima u svlačionici nakon utakmice da igra iz drugog poluvremena nije bila dobra, nedopustiva. Ja preuzimam odgovornost.”

“Znam da se stvari gledaju negativno. To i je posao novinara. Imamo dobru momčad, atmosferu u svlačionici. U drugom dijelu drugog poluvremena smo olako gubili loptu.”

“Nogomet nikad nije jedna utakmica, već sljedeća, pa ona iza. Kada se pogleda zadnjih deset mjeseci to je najbolji period u posljednjih nekoliko godina. Bilo je u tom vremenu i nekih loših razdoblja. Znam da to boli igrače, navijače, osjećamo to, ali to je nogomet. Moramo krenuti raditi naporno. Već u srijedu nas čeka Rijeka. Novi veliki derbi.”

Dambrauskas je na kraju dobio pitanje zabrinjava li ga činjenica da Hajduk nije pokazao da je velika momčad?

“Naravno. Znamo da ovo nije lagan teren. Teško se u Šibeniku dolazi do pobjeda. Ali, u prvom dijelu nam Šibenik nije puno kreirao. Ovo nije Hajduk. Ne sviđa mi se što su igrači mislili da je utakmica riješena.”

Komentari

Vaš komentar