‘Postoji simbioza igrača, navijača i kluba, Dinamo raste!’

Podijeli:
Luca Rossini /ipa-agency.net/ Live Media

Trener Dinama Ante Čačić nije bio zadovoljan rezultatom, ali je igrom momčadi nakon poraza od Milana 3:1 na San Siru.

“Nisam zadovoljan rezultatom , ali onime čemu je momčad stremila i kako smo igrali jesam. Potkrale su nam greške koje je isprovocirao Milan, jer ima tu kvalitetu. U ovoj atmosferi ostati stabilan nakon dva primljena gola je velika stvar i i zalog za budućnost. Treći gol je definitivno riješio utakmicu, ali kao što sam i najavio i nakon utakmice ćemo nastaviti rasti i učiti. Prvu smo pobijedili, drugu izgubili od favorita, idemo dalje, vidjet ćemo”, rekao je Čačić pa dodao:

“Špikić se i dalje spuštao dolje kada je ušao, teško je puno otvarati strane protiv Milana koji ima tako brze krilne igrače. Pobjeda domaćina je zaslužena, bili su kvalitetni i natjerali nas na greške. Golovi su pali u nezgodno vrijeme. Trebamo se brzo prešaltati, čeka nas crna mačka Lokomotiva.”

“Utakmica sa Salzburgom je još dosta daleko, prvo imamo ligu koja nam je krucijalna, ovu utakmicu stavljamo iza sebe i izvlačimo dobre stvari iz nje, kao što je povratak u utakmicu nakon dva primljena gola. Ambijent je bio sjajan, sve pozitivno, bilo je poticajno, vidi se da postoji simbioza između igrača, navijača i kluba, Dinamo raste.”

Komentari

Vaš komentar