Čačić: Želi se napraviti nemir, destrukcija

Champions League 8. kol 202220:17 > 20:20
Podijeli:
Guliver Images

Dinamo sutra od 20 sati igra uzvrat protiv Ludogorca za playoff Lige prvaka.

Modri imaju prednost od 2:1, a trener Ante Čačić najavio je bugarsku momčad.

“Čeka nas utakmica nakon koje više nema povratka, koja omogućuje da se plasiramo u završnu borbu za Ligu prvaka. Ludogorec nas je htio pobijediti u Razgradu, nije uspio, neće uspjeti niti danas. Očekujem stabilan i siguran Dinamo koji će imati veliku potporu navijača. Igrači su se nakon Varaždina uspjeli odmoriti. Ludogorec je protivnik za respekt, ali mi u utakmicu odlazimo odlučni da potvrdimo plasman u play-off Lige prvaka”, rekao je Čačić, a onda nastavio u malo oštrijem tonu:

“Neke stvari ne razumijem. Sve te stvari kreću iz pojedinih medija. Još nismo izgubili utakmicu, Dinamo sve drži pod kontrolom. Znam da je ljestvica kad je Dinamo u pitanju visoko podignuta. Slažem se da možemo bolje izgledati i izgledat ćemo. Na dobrom smo putu. Tolerancije prema Dinamu ne postoje, želi se napraviti nemir, stalna destrukcija. Sad sam ja na redu kad su kritike u pitanju, tko zna tko će biti sutra. Dinamo vuče cijeli hrvatski nogomet. Ali nitko nas neće uspjeti destabilizirati. Igra treba biti bolja slažem se, ali s vremenom će to i biti.”

Na kraju je još jednom najavio Ludogorec…

“Moramo imati na raspolaganju energetski moćnu momčad. Vjerujem da hoćemo i da ćemo biti dobri. Ova utakmica bit će slična kao ona u Razgradu. Međutim, rekao sam i prošli put, imali su Bugari peh što su naišli na nas. Igrat ćemo s kontroliranom agresivnošću i vjerujem da ćemo biti stabilni i uspjeti“, zaključio je.

Komentari

Vaš komentar