Müller pobjesnio na novinarku: ‘Vama je ovo smiješno?!’

Podijeli:
Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Thomasu Mülleru teško je pao poraz od drugoligaša u susretu DFB Pokala, pa se nakon susreta obrušio na novinarsku koja mu je postavljala pitanja.

Europski prvak Bayern iz Munchena jučer je doživio neugodno iznenađenje, ispavši nakon jedanaesteraca iz 1/16 finala njemačkog Kupa od drugoligaša Kiela.

“Tako je, kako je… Život ide dalje. Nastavit ćemo raditi i pokušati ovo što prije zaboraviti”, rekao je trener Bayerna Hans-Dieter Flick nakon utakmice.

Posebno ljutit nakon susreta bio je Thomas Muller, jedan od najiskusnijih Bayernovih igrača.

“Izgubili smo od autsajdera. Ne mogu vjerovati da tjednima pričamo o situacijama kao kod prvog gola i da opet uspijemo to primiti. To je vrlo, vrlo razočaravajuće”, rekao je Muller.

Novinarka Valeska Homburg upitala ga je kakva je atmosfera u svlačionici nakon utakmice, a Muller je primijetio osmijeh na njenom licu i izgubio živce.

“Što vi mislite kakva je atmosfera? Što? Vama je to smiješno?!” ljutito je govorio Muller dok se novinarka pravdala da se nije smijala postavljajući to pitanje.

“Naravno da se smijete. Kako ćemo se osjećati nakon ovog? Naravno da smo bijesni, to možete i pretpostaviti. Atmosfera nije dobra…”

Komentari

Vaš komentar