Boško Šutalo: Moram reći da se nisam tome nadao

Hrvatska 23. lip. 202214:21 > 14:21
Podijeli:
GNK Dinamo Zagreb

Novi igrač Dinama, Boško Šutalo, dao je svoj prvi intervju kao nogometaš Plavih.

Dinamo je za Šutala dao tri milijune eura.

“Drago mi je što sam došao u najveći hrvatski klub, ako ne i u regiji. Dugo je trajao interes Dinama za mene. Nisam nikako imao priliku da dođem ovdje. Sad se to dogodilo i sve sam prihvatio. Sretan sam što sam ovdje, dat ću sve od sebe da dođemo do ostvarenja ciljeva”, rekao je mladi hrvatski U-21 reprezentativac.

S dosta igrača već se poznaje jer su igrali zajedno u reprezentaciji.

“Dosta rano sam započeo sa seniorskim nogometom, s 18 godina kod tenera Zekića u Osijeku i nakon svega 30 utakmica sam otišao u Atalantu. Moram reći da se nisam tome nadao, ali kad dođe takav klub nemaš što birati. Iskustvo u Italiji mi je dobro došlo iako nisam mnogo igrao, ali svaka minuta treniranja s tim igračima donosi dosta iskustva”, rekao je Šutalo.

Na posudbi u Veroni ga je trenirao Igor Tudor.

“Bio sam u Veroni s Hrvatima i trenerom Tudorom. Mogu biti zadovoljan sa sezonom jer sam imao ozljede i s obzirom na sve okolnosti. Sigurno da vam koristi kad igrate protiv takvih napadača i takvih imena. Svi znamo da je to najteža liga u svijetu, skupio sam dosta iskustva.”

Svog prezimenjaka u obrani Dinama jako dobro zna.

“Josip i ja smo udaljeni dva sela jedan od drugog u Općini Čapljina, zajedno smo krenuli u Neretvi iz Metkovića. On je s 14 godina otišao u Dinamo, ja sam okolnim putem došao i nadam se da ćemo igrati zajedno.”

Kaže i da se najbolje osjeća na stoperskoj poziciji, ali može igrati i na desnoj strani.

“Konkurencija dobro dođe, ona nas gura naprijed. Ja sam stoper, ali me Bišćan dosta koristi na beku, kao što sam beka igrao i u Atalanti i u Veroni. Mislim da u zadnjoj liniji mogu pokriti dosta toga”, rekao je pa dodao:

“Očekivanja su nastavak pobjeda, osvajanje prvenstva i ulazak u Ligu prvaka.”

Komentari

Vaš komentar