U Bostonu tvrde: ‘Već smo zaboravili šestu utakmicu’

Košarka 29. svi 202214:21
Podijeli:
AP Photo/Michael Dwyer

U noći s nedjelje na ponedjeljak, od 2.30 sati po srednjeeuropskom vremenu, košarkaši Golden Statea saznat će tko im je suparnik u velikom NBA finalu.

Tada počinje sedma utakmica finala Istoka, Miami je domaćin Bostonu, premda su Celticsi u utakmici ranije imali sve u svojim rukama. Vodstvo 3-2, meč loptu na svom parketu, ali su dopustili suparniku da vrati seriju na Floridu.

„Moramo imati kratkoročno pamćenje. Dakle, ono što je bilo u šestoj utakmici već smo morali zaboraviti. Dogodilo se, izgubili smo, ali i dalje smo jednako udaljeni do finala kao Miami“, rekao je Jaylen Brown, druga violina Bostona, iako su i on i glavna zvijezda Jayson Tatum podbacili u drugom poluvremenu šeste utakmice.

„Utakmica je stvarno bila ružna. Previše prekida, ali to je play-off utakmica. Ponekad je teško dovesti se u okvire maksimalne agresivnosti i ne otići izvan toga i bivati kažnjen od strane sudaca. Mi se nismo snašli u takvoj igri. No, moramo u sedmoj utakmici pronaći novu dozu agresivnosti. Drugačije se ne smije igrati ova utakmica koja je biti ili ne biti“, dodao je Brown za Boston Globe.

No, kao i ostali u Bostonu tako i Brown čvrsto vjeruje u prolaz.

„Idemo u finale, ali ako ste mislili dobiti od nas laganu seriju opet ste pogriješili. Kod nas ništa nema lagano“.

Komentari

Vaš komentar