Silver najavio pune dvorane, odbio promjenu logotipa

NBA 7. ožu. 202111:20 > 11:21
Podijeli:
Kevin C. Cox/Getty Images

Povjerenik NBA lige Adam Silver očekuje da će dvorane od sljedeće sezone moći ponovno biti uglavnom pune.

Osim toga dodao je da vjeruje da će sezona početi na vrijeme kao i na mogućnost više-manje neograničenog posjeta gledatelja.

Prilično sam optimističan,” rekao je Silver u virtualnom intervjuu uoči All Star utakmice koja se u nedjeju igra u Atlanti.

Otprilike polovica momčadi već dopušta navijačima ulazak na tribine. Ako se cijepljenje nastavi ovim tempom i cjepiva bude i dalje, očekujemo da ćemo iduće sezone imati velik udio relativno punih dvorana,” rekao je.

Neke momčadi dopuštaju gledateljima ulazak u dvorane od početka veljače, ali imaju stroga ograničenja broja posjetitelja.

U međuvremenu, Silver je također otkrio da cijepljenje neće biti obavezno za NBA igrače. Odluka o cijepljenju bit će individualna, kao što je slučaj i s ostalima. Uz to, liga i udruga igrača bit će uključeni u davanje informacija o cjepivima.

U međuvremenu, povjerenik NBA lige također je odbacio mogućnost promjene legendarnog logotipa lige. Nedavno je nekoliko igrača predložilo da se logo siluete Jerryja Westa zamijeni siluetom Kobea Bryanta koji je preminuo prošle godine. Među njima je najglasniji bio Kyrie Irving.

Internetska peticija za ovu vrstu promjene logotipa prikupila je više od tri milijuna potpisa od Bryantove tragične smrti u padu helikoptera prošlog siječnja. No, Silver vjeruje da nije “pravo vrijeme za promjenu logotipa.” (H)

Komentari

Vaš komentar