Pippen uvrijeđen i iznenađen nakon 'posljednjeg plesa'

NBA 21. svi. 20208:30 > 8:36
Podijeli:
Izvor: Getty Images/Jonathan Daniel

The Last Dance, dokumentarni film o Michaelu Jordanu i Chicago Bullsima, izazvao je veliku pažnju među ljubiteljima košarke.

  U filmu koji je ispratio kompletnu karijeru Michaela Jordana sudjelovali su mnogi njegovi bivši suigrači, a među njima je bio i Scottie Pippen.

Međutim, nakon svega su mnogi ostali razočarani načinom na koji su prikazani u dokumentarcu, a američki mediji tvrde da je Pippen itekako ljut na Jordana zbog načina na koji je on prezentiran u filmu.

“Michael Jordan je priznao svoju veliku ljubav prema Pippenu. Označio ga je kao najboljeg suigrača i priznao je kako nikad ne bi dosegao svoj košarkaši zenit bez njega. Međutim, otkako se dokumentarac prikazuje Pippen je poprilično tih, a izvori bliski njemu kažu da je uvrijeđen i razočaran načinom na koji je predstavljen u filmu”, tvrdi Jackie MacMullan.

U dokumentarcu Pippen je u jednom dijelu prikazan kao čovjek koji je namjerno čekao početak sezone kako bi operirao ozlijeđenu nogu i Michael ga je prozvao sebičnim.

Povezano

Očigledno je to uvrijedilo Scottieja koji prema tvrdnjama ESPN-a smatra da je prikazan kao sebičan i arogantan i narušeno je ionako slabo povjerenje između nekada dvojice sjajnih košarkaša.

Pitanje je kakav će odnos nakon dokumentarca Michael imati i sa ostalim suigračima jer je rijetko tko od njih prikazan u pozitivnom svjetlu. Posebno se to odnosi na Horacea Granta koji je prikazan kao krtica u svlačionici koji je odavao tajne medijima.

Pippen je u karijeri ubacivao 16.1 poen po susretu, a većinu svoje bogate karijere krunisane sa šest prstenova proveo je u dresu Bullsa gdje je zbog svoje loše odluke s početka karijere bio jako potplaćen. Na njegovu sreću nakon Bullsa je uspio zaraditi ozbiljan novac igrajući za Rocketse i Trailblazerse.