Bizarna ozljeda Alexa Rinsa zbog koje propušta VN Katalonije

Moto GP 3. lip. 202117:30
Podijeli:
Photo by Mirco Lazzari gp/Getty Images

Vozač Suzukija Alex Rins propustit će utrku za Veliku nagradu Katalonije koja se vozi šestog lipnja na stazi Catalunya, a razlog je prilično bizaran – španjolski motociklist je ozlijedio desnu ruku dok je vježbao na biciklu u četvrtak ujutro.

Momčad je povodom ove nesvakidašnje ozljede izdao priopćenje.

Alex Rins neće sudjelovati na ’domaćoj’ utrci u Barceloni poslije nezgode koju je doživio vozeći bicikl. Alex Rins će morati propustiti utrku za Veliku nagradu Katalonije jer je pao sa bicikla i ozlijedio desnu ruku. On trenutno ima otok i osjeća veliki bol. Alex je veoma brzo transportiran u bolnicu, gde je bio podvrgnut detaljnim pregledima i utvrđeno je da ima frakturu kosti podlaktice. Fraktura je imobolizirana, a u petak će Alex imati i operaciju potrebnu da bi se prijelom sanirao“, stoji u službenoj izjavi kluba.

 

“Trenutno ne znamo da li će ga neko zamijeniti na utrci. Rukovodstvo još procjenjuje situaciju i nije donijelo nikakve odluke”, navodi se u dodatku.

Utrka za Veliku nagradu Katalonije vozit će se u nedjelju šestog lipnja, a direktan prijenos moći ćete gledati samo na kanalima Sport Kluba.

Komentari

Vaš komentar