Pep neće s rezervama na Modre? Nismo zaboravili 2017!

Champions League 27. stu 201913:24 > 13:24
rezultati.com

S velikom pažnjom pratit će se svaka izjava Pepa Guardiole u danima koji slijede, do 11. prosinca kad će Manchester City stići u Zagreb u posljednjem kolu Lige prvaka.

Nathan Stirk/Getty Images

Španjolski trener već nakon jučerašnjeg remija protiv Šahtjora najavio je s kakvom bi postavom mogao stići Dinamu na noge, a ta informacija neće se svidjeti Modrima. 

POVEZANO: IZRAČUNALI SMO – IZGLEDI DINAMA ZA 2. KRUG UOPĆE NISU LOŠI!

– Prije dvije godine otputovali smo Šahtjoru kao već kvalificirani, ali borili smo se do kraja, iako smo gubili 2:0. Smanjili smo, imali i neke prilike na kraju… U Zagreb ćemo doći s namjerom da pobijedimo, moramo biti takvi iz poštovanja prema Šahtjoru i Atalanti – najavio je Guardiola.

City je u skupini C već osigurao prvo mjesto, a utakmica s Dinamom dolazi mu između dva engleska derbija unutar tjedan dana (Manchester United i Arsenal). Zbog toga se već sada pretpostavlja da će Pep rotirati postavu za utakmicu u Zagrebu. Međutim, šef Građana inzistirao je kako će se na Maksimiru pojaviti prva momčad, a ne neki klinci i rezerve.

wikipedia

Utakmica koju je Guardiola spomenuo odigrana je 6. prosinca 2017. godine. Njegova je momčad tada u Harkiv došla kao prva u skupini sa maksimalnih 15 bodova, dok se Šahtjor borio za prolaz. Trebao mu je bod kako bi nadvisio Napoli, u slučaju poraza i pobjede Talijana kod Feyenoorda, dalje bi išao klub iz Napulja.

Međutim, kao što je i sam Pep opisao, Šahtar je došao do sva tri boda, City je smanjio tek u sudačkoj nadoknadi. Istovremeno, Feyenoord je pobijedio Napoli.

Sigurno vas zanima u kakvoj postavi je tada nastupio klub s Etihada! Kazat ćemo samo da su u prvih 11 nastupili Adarabioyo i tada 17-godišnji Foden, a u prvih 11 nije bilo Aguera, Otamendija, Sterlinga, Walkera, De Bruynea…

Ipak, to je svejedno bila vrlo jaka momčad, što i sami možete vidjeti iz priloženog snimka zaslona.