Pavić i Mektić po 4. titulu samo na SK2 u subotu u 21:30!

ATP 2. tra. 202112:14
Podijeli:
Pavić i Mektić
Pavić i Mektić

Sjajan sportski vikend je pred nama na kanalima Sport Kluba, a posebno izdvajamo finale parova na Mastersu u Miamiju Mate Pavić/Nikola Mektić - Daniel Evans/Neal Skupski. Meč možete pratiti na TotalTV-u, MaxTV-u i Optima TV-u.

Da će Nikola Mektić i Mate Pavić biti ubojiti dvojac na teniskim terenima, nitko nije sumnjao. Usprkos tomu, nećemo se lagati, da je netko prije početka nove sezone rekao kako će već početkom travnja igrati svoje peto finale (!), s tri već osvojene titule u džepu, vjerojatno bi izazvao koju podignutu obrvu.

Ali Mate i Nikola nastavljaju i dalje, gaze u svom ritmu, kombinacija Salisbury/Ram izaziva strah i trepet kod većine suparnika na suprotnoj strani mreže, ne i kod Pavića i Mektića. 6-3, 7-6 (3) bio je rezultat tog meča u korist našeg dvojca na Mastersu u Miamiju.

Mate Pavić i Nikola Mektić još su krajem prošle sezone najavili svoju suradnju u kombinaciji parova, a svi smo odmah znali da su veliki rezultati neizbježni.

Prva titula stigla je već na prvom zajedničkom turniru – u Antalyji, gdje su u posljednjem meču svladali baš našeg Ivana Dodiga i Filipa Polašeka. Nepunih mjesec dana kasnije, početkom veljače, prošetali su se i turnirom Murray River Open u Melbourneu – ondje su u finalu svladali kombinaciju Chardy/Martin. Isto su učinili i početkom ožujka u Rotterdamu, svladavši u finalu Krawietza i Tecaua za svoju 3. zajedničku titulu.

Još jedno finale igrali su prije dva tjedna u Dubaiju, ali tamo im je u finalu na kraj stala kombinacija Cabal/Farah.

Pavić
Pavić

Nadali smo se da bismo u finalu Miamija mogli gledati ukupno tri hrvatska tenisača, ali onaj treći koji igra u paru sa Slovakom nije uspio. Evans i Skupski s 7-6 (4), 1-6, 10-8 pobijedili su našeg Ivana Dodiga i Filipa Polašeka u dramatičnom dvoboju, kojeg je odlučio jedan poen u super tie-breaku u završnici meča.

Reprizu finala iz Antalyje tako ipak nećemo vidjeti, ali to samo znači da će nam biti lakše navijati. Za Matu i Nikolu, za četvrtu titulu!

Mektić
Mektić

Meč ekskluzivno prenosimo na SK 2 u subotu od 21 sat, a možete ga pratiti na TotalTV-u, MaxTV-u i Optima TV-u.

Komentari

Vaš komentar